Zorgaanbieder

Dé website voor zorgaanbieders - CZ

CZ zorgaanbieder, de website voor zorgverleners. Hier vindt u informatie over declareren, het inkoopbeleid en contractering.

cz.nl

Zorgaanbieders - samen werken aan leefkracht - menzis.nl

Onze website voor zorgaanbieders. Hier vindt u onze visie op zorg, informatie over declareren, ons inkoopbeleid en contractering van zorgverleners. Samen met zorgaanbieders werken we aan waardegerichte zorg.

menzis.nl

Zorgaanbieder - AGBcode

Ik ben zorgaanbieder. Het AGB-register kent drie types zorgaanbieders: Ondernemingen; Vestigingen; Zorgverleners; Zorgaanbieders zijn zelf verantwoordelijk voor hun gegevens in het AGB-register.

agbcode.nl

Zorgaanbieder - 4 definities - Encyclo

Zorgaanbieder 1. (In ruime zin) elke natuurlijke persoon of rechtspersoon die een instelling in stand houdt of die zorg aanbiedt. 2. (In engere zin) natuurlijk(e) perso(o)n(en) of rechtsperso(o)n(en) die (gezamenlijk) een instelling in stand houd(en) of vorm(en).

encyclo.nl

Zorgaanbieder - Wikipedia

Zorgaanbieder is de term waarmee een grote diversiteit aan leveranciers van allerhande soorten zorg wordt bedoeld. Hierbij kan het gaan om directe medische zorg (artsen, verpleging, medicatieverstrekking, wijkverpleging) als zorginstellingen als verpleeghuizen, hospices maar ook allerlei vormen van thuiszorg, kraamzorg, huishoudelijke verzorging en persoonlijke verzorging.

nl.wikipedia.org

Zorgaanbieder zoeken - Zorgwijzer

Zorgaanbieder zoeken. Hulp bij het zoeken van een geschikte zorgaanbieder, zoals een (huis)arts, ziekenhuis of paramedicus. Huisarts. De huisarts is en blijft het eerste aanspreekpunt bij allerlei klachten van lichamelijke, psychische of psychosociale aard.

zorgwijzer.nl

Zorgaanbieder

zorgaanbieder! Wij helpen u bij het vinden van de juiste zorgaanbieder! Op deze website kunt u gegevens van zorgaanbieders vinden. In het openbare deel is via de menuknop 'Zoek' de sociale kaart opgenomen, waar u snel en gemakkelijk de juiste zorgaanbieder kunt vinden die past bij uw klacht.

zoekuwzorgaanbieder.nl

Vind uw zorgaanbieder | Rotterdam.nl

Als u een Wmo-indicatie heeft, kunt u in veel situaties zelf een zorgaanbieder kiezen. De gemeente heeft afspraken met de zorgaanbieders over welke ondersteuning ze leveren. Vind hier de zorgaanbieder in uw gebied voor uw situatie. In een aantal situaties kunt u een voorkeur aangeven voor een zorgaanbieder.

rotterdam.nl

Wat moet ik als zorgaanbieder regelen om te voldoen aan de ...

10-2-2020 · Elke zorgaanbieder moet sinds 2017 een schriftelijke overeenkomst hebben met alle zorgverleners die voor hem werken. Hierin staan eisen waaraan de zorgverlener moet voldoen. Zo kunt u instaan voor de kwaliteit van de zorg en een goede afhandeling van eventuele klachten. Voor medewerkers in loondienst is de arbeidsovereenkomst voldoende.

rijksoverheid.nl

Vind een zorgaanbieder bij jou in de buurt - anderzorg.nl

Je verhuist en zoekt een nieuwe huisarts en tandarts. Of je zoekt een specialist voor een bepaalde behandeling. Anderzorg helpt je graag bij het vinden van een geschikte zorgaanbieder. Met onze Zorgvinder, bijvoorbeeld. In onze Zorgvinder vind je eenvoudig en snel een gecontracteerde zorgaanbieder bij jou in de buurt.

anderzorg.nl

fysio-nederland.nl is te koop

zorgaanbieder