Zorgaanbieder

Zorgaanbieder zoeken - Zorgwijzer

Zorgaanbieder zoeken. Hulp bij het zoeken van een geschikte zorgaanbieder, zoals een (huis)arts, ziekenhuis of paramedicus. Huisarts. De huisarts is en blijft het eerste aanspreekpunt bij allerlei klachten van lichamelijke, psychische of psychosociale aard.

zorgwijzer.nl

185 overige zorgaanbieders in Nederland

Vind een zorgaanbieder overig in Nederland, bekijk de adresgegevens, lees de waarderingen van anderen en laat ook uw mening achter.

zorgkaartnederland.nl

Zorgaanbiedersportaal

Zorgaanbieder zoeken. Op het zorgaanbiedersportaal kunt u zien welke publieke gegevens van een zorgaanbieder zijn geregistreerd in diverse zorgregisters. Zoekvelden voor zorgaanbieder. Naam zorgaanbieder. Postcode. KvK-nummer. Zorgsector. Alle sectoren Ambulante jeugdzorg, maatschappelijk werk en lokaal welzijnswerk Apotheken Dienstverlening ...

zoeken.zorgaanbiedersportaal.nl

Wat moet ik als zorgaanbieder regelen om te voldoen aan de ...

11-01-2022 · Elke zorgaanbieder moet sinds 2017 een schriftelijke overeenkomst hebben met alle zorgverleners die voor hem werken. Hierin staan eisen waaraan de zorgverlener moet voldoen. Zo kunt u instaan voor de kwaliteit van de zorg en een goede afhandeling van eventuele klachten. Voor medewerkers in loondienst is de arbeidsovereenkomst voldoende.

rijksoverheid.nl

Informatie voor zorgaanbieders | a.s.r.

Informatie voor u als zorgaanbieder. Wij zijn een landelijk opererende zorgverzekeraar en vertegenwoordigen ruim 625.000 verzekerden. Op deze pagina vindt u informatie over declareren, contractering en ons inkoopbeleid per zorgsoort. Ook logt u hier in op zorgverlenersportaal: MijnZorgverlener.

asr.nl

Zoek zorgaanbieder of geschikte zorgverleners - Per Saldo

Heb je als initiatief jullie visie op zorg vastgelegd en besloten hoe je die zorg wilt organiseren en inkopen? Dan kun je op zoek gaan naar een zorgaanbieder. Of naar zorgverleners als jullie kiezen voor zelfwerkgeverschap. Veel initiatieven hebben een ‘commissie zorg’ of ‘werkgroep zorg’ die deze taak op zich neemt. Selecteer geschikte partijen door […]

pgb.nl

Advies bij het vinden van een zorgaanbieder - Zilveren ...

Vind zorgaanbieders in de Zorgatlas. In de Zorgatlas vindt u alle zorgaanbieders met wie wij afspraken hebben. U kunt zoeken op postcode voor een zorgaanbieder dichtbij. Of op indicatie om een zorgaanbieder te vinden die bij uw situatie past. Ook als u nog geen indicatie van het CIZ heeft kunt u de Zorgatlas gebruiken.

zilverenkruis.nl

Zorgaanbieder - Beschikbaarheidswijzer

U bent zorgaanbieder en uw zorgregio is aangesloten op de Beschikbaarheidswijzer. U maakt dan kosteloos gebruik van de Beschikbaarheidswijzer. Neem contact op met de projectleider van de Beschikbaarheidswijzer van uw zorgregio. U ontvangt vanuit de zorgregio een uitnodiging om uw organisatie (eenmalig) via de website te registreren.

beschikbaarheidswijzer.nl

Encyclo - Betekenissen en definities

Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken.

encyclo.nl

NZa wijst zorgaanbieder én zorgverzekeraar op het belang ...

10-12-2021 · Rol zorgaanbieder. Als zorgaanbieders patiënten gedurende hun eigen contractonderhandelingen adviseren om over te stappen, kan sprake zijn van misleiding. Voorbeelden van misleiding zijn zorgaanbieders die op hun website subjectieve of eenzijdige informatie geven over een zorgverzekeraar. Hierdoor worden patiënten op het verkeerde been …

nza.nl

fysio-nederland.nl is te koop

zorgaanbieder