Wat Is Fysiotherapie

Wat is fysiotherapie en wat doet een fysiotherapeut ...

05-09-2016 · Wat is fysiotherapie? Een fysiotherapeut behandelt mensen die moeite hebben met bewegen, bijvoorbeeld door pijn in spieren of gewrichten, een verkeerde houding of een blessure. Een fysiotherapeut kan het lichaam beter laten functioneren en kan pijn verminderen.

fysiosportiefgroningen.nl

Wat is fysiotherapie? (en de specialisaties) | Mens en ...

01-05-2010 · Wat is fysiotherapie? Fysiotherapie is een paramedisch beroep, die zich bezig houdt met het menselijke lichaam. De therapeut maakt behandeling n.a.v. de klacht en het lichamelijke onderzoek, en wilt patienten weer zo goed mogelijk zelfstandig te laten functioneren.

mens-en-gezondheid.infonu.nl

Fysiotherapie - Wikipedia

Een fysiotherapeut is een gediplomeerd beoefenaar van de fysiotherapie en in Nederland een beschermd beroep wat inhoudt dat iemand zich alleen zo mag noemen wanneer deze de vierjarige gelijknamige hbo-studie succesvol heeft afgerond en tevens een BIG-registratie bezit. De situatie is vergelijkbaar in België, al spreekt men daar over een kinesitherapeut. Een kine kan een RIZIV-nummer verkrijgen als diegene ofwel een universitaire opleiding van 5 jaar achter de rug heeft, ofwel een opleiding van vier jaar aan ee…

nl.wikipedia.org

Wat is fysiotherapie? Therapieën voor spieren en gewrichten

18-09-2013 · Wat is fysiotherapie? 4.1 uit 5 - 14 beoordelingen; Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken, het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen.

gezondheidsplein.nl

fysio-nederland.nl is te koop

wat is fysiotherapie