Verschil Fysiotherapeut En Kinesist

Liesblessure: symptomen & behandeling - Gezondr.nl

12-09-2013 · Een liesblessure komt erg vaak voor. In principe wordt met de term ‘liesblessure’ een vorm van liesletsel bedoeld die is ontstaan als gevolg van sport, maar in de praktijk treedt een liesblessure op door verscheidene vormen van impact, beknelling en overbelasting. Hierbij valt te denken aan: Lichaamsbeweging & sporten Verwonding & trauma Ongeluk & verkeersongeval

bing.com

Na een knieoperatie, problemen als pijn, dik been, stijve knie

28-01-2018 · Maar wel kan een fysiotherapeut nu kijken of het lopen met de krukken wel op de goede manier gaat. En of het been op de goede manier hoog ligt, en de rug niet teveel belast wordt daarbij. ( straks is de knie oké maar heb je rugklachten..) Je kunt dus overwegen om een fysiotherapeut een of twee keer te raadplegen over deze zaken.

bing.com

Duizeligheid en evenwichtsstoornissen | Mens en Gezondheid: …

Hi Arnold, aan nystagmus (oogbewegingen) ziet de arts welk oor is aangedaan. Soms is dat echter niet duidelijk. Bij duizeligheid bij omdraaien in bed zou het onderste oor zijn getroffen, in jouw geval dus het rechter. Elke huisarts, fysiotherapeut of neuroloog is in staat om betreffende manoeuvres uit te voeren.

bing.com

fysio-nederland.nl is te koop

verschil fysiotherapeut en kinesist