Met Welke Klachten Kom Je Bij Een Fysiotherapeut

Fysiotherapeut | Etos

Bij dit soort klachten speelt een fysiotherapeut een belangrijke rol. Zo kun je bijvoorbeeld geholpen worden met de revalidatie van een gebroken heup. Je werkt dan onder toezicht aan spierkracht, je houding en functioneel bewegen. Overbelastingsklachten. Andere klachten die fysiotherapeuten vaak tegenkomen zijn klachten ontstaan door overbelasting.

etos.nl

Wanneer ga ik naar de fysiotherapeut | Fysiotherapie de Waard

Je kunt altijd met klachten naar de fysiotherapeut gaan. Maar dat wil niet zeggen dat we ook daadwerkelijk iets voor je kunnen betekenen. Fysiotherapeuten zijn er om ervoor te zorgen dat patiënten met hun klachten de juiste zorg krijgen, soms betekent dat doorsturen naar een huisarts, soms betekent dat zelf behandelen.

fysiotherapiedewaard.nl

10 vragen over fysiotherapie | Gezondheidsnet

Zoals bij: een beroerte; COPD (longaandoeningen) osteoporose (botontkalking) spierziekten (ALS, MS) 3. Welke verschillende fysiotherapeuten zijn er? Er zijn algemene en gespecialiseerde fysiotherapeuten. Algemene fysiotherapeuten behandelen alle soorten klachten die met …

gezondheidsnet.nl

Wat is fysiotherapie en met welke klachten kunt u terecht

U kunt met zeer uiteenlopende klachten terecht bij de fysiotherapeut. Fysiotherapie kan worden toegepast bij veel verschillende klachten van het lichaam maar altijd in relatie met bewegen. Fysiotherapie kan een belangrijke rol spelen bij mensen die vrijwel invalide zijn tot topsporters met blessures maar ook bij de revalidatie na een ongeval of ziekte.

fysiotherapie-oudbeijerland.nl

Wanneer ga je naar een fysiotherapeut - de Fysiotherapeut

Met de meeste klachten kun je terecht bij een algemeen fysiotherapeut. Voor specifieke klachten of aandoeningen zijn er gespecialiseerde fysiotherapeuten. De fysiotherapeut is opgeleid om een goede diagnose te stellen. Wanneer deze gespecialiseerde fysiotherapeut twijfelt dan verwijst hij of zij je door naar een (huis)arts.

defysiotherapeut.com

Met welke klachten kunt u bij ons terecht?

Met welke klachten kunt u bij ons terecht? U kunt bij ons, met en zonder doorverwijzing van een arts, terecht voor een behandeling van klachten aan uw houdings- en bewegingsapparaat.Functiestoornissen aan de spieren, pezen, banden en gewrichten. Denkt u hierbij aan o.a. te gespannen spieren, peesontstekingen, bandpijn en artrose.

fysio-westerhaar.nl

fysio-nederland.nl is te koop

met welke klachten kom je bij een fysiotherapeut