Fysiotherapeut Studeren

Fysiotherapie studeren? Kom naar de HvA! - Hogeschool van ...

Als fysiotherapeut speel je een belangrijke rol in het lichamelijke herstelproces van mensen. Je onderzoekt, voorkomt en behandelt lichamelijke problemen: van sportblessures tot klachten na ziekte. Op de opleiding Fysiotherapie leer je hoe je vanuit het bewegend functioneren (een groep) mensen kunt onderzoeken, behandelen en begeleiden.

hva.nl

Fysiotherapie voltijd Eindhoven | Fontys

Vind je bewegen belangrijk en ga je graag met mensen om? Ben je zowel een denker als een doener? Heb je inlevingsvermogen en kun je anderen enthousiasmeren? Dan is de opleiding Fysiotherapie iets voor jou! Als fysiotherapeut behandel en voorkom je sportblessures en gewrichtsklachten en stimuleer je gezond gedrag.

fontys.nl

Fysiotherapie - Hanze

Je draagt als fysiotherapeut actief bij aan het gezond opgroeien en gezond ouder worden van de samenleving, ook wel Healthy Ageing genoemd. Als fysiotherapeut werk je met veel verschillende mensen die vaak een zeer diverse achtergrond hebben. Je leert verschillen herkennen en begrijpen, ook in internationaal perspectief.

hanze.nl

Fysiotherapie studeren | Hbo | Hogeschool Leiden

Als fysiotherapeut gebruik je jouw kennis over het menselijk lichaam om klachten te begrijpen, behandelen en te voorkomen. Niet alleen behandel je cliënten, je daagt ze uit om in beweging te komen en verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen genezingsproces.

hsleiden.nl

Hbo-opleiding Fysiotherapie | bachelor, voltijd ...

Wil jij ervoor zorgen dat mensen weer goed kunnen bewegen na een ongeluk of aandoening? Met de Fysiotherapie hbo-opleiding leer jij hoe je dat doet. Hogeschool Utrecht stoomt jou klaar, zodat jij aan de slag kan als fysiotherapeut. Meer weten over de bachelor Fysiotherapie aan de HU? Lees verder over de hbo-opleiding.

hu.nl

Fysiotherapie hbo-opleiding

Fysiotherapie is een intensieve opleiding. Dat moet ook wel, want als fysiotherapeut heb je veel kennis en vaardigheden nodig. Het aantal lesuren is beperkt , maar je moet veel zelfstandig studeren en oefenen. In totaal ben je 35 tot 40 uur per week met je studie bezig.

zuyd.nl

Universitaire Bachelor Fysiotherapie studeren bij SOMT ...

Vervolgopleiding: werken als fysiotherapeut. De bacheloropleiding Fysiotherapie leidt na drie studiejaren tot het diploma Bachelor of Science Fysiotherapie.. Om als fysiotherapeut aan de slag te kunnen moet je na je bacheloropleiding de masteropleiding Fysiotherapie aan Maastricht University volgen (startende in …

somtuniversity.nl

HBO opleiding Fysiotherapie deeltijd | Hogeschool Utrecht

Als fysiotherapeut richt je je op het voorkomen, verminderen en verhelpen van klachten aan het bewegingsapparaat, zodat cliënten hun dagelijkse activiteiten zo optimaal mogelijk uit kunnen voeren.

hu.nl

fysio-nederland.nl is te koop

fysiotherapeut studeren